Gobierno de España. Ministerio de Hacienda y Función Pública. Abre nueva ventana
Administración Presupuestaria

Visualitzador de fitxers XML del format normalitzat

Per tal de facilitar la visualització dels fitxers XML del format normalitzat del compte general, s’ha desenvolupat un visualitzador que converteix aquests fitxers a format HTML, de manera que es puguin veure a través d’un navegador web amb una presentació similar als informes en paper.

Amb data 15/04/2020 es publica una actualització del visualitzador per incorporar els canvis en la memòria dels models normal i simplificat, vigents a partir de l'exercici 2019, amb motiu de l'Ordre HAC/1364/2018, de 12 de desembre.

  Visualizador ficheros "xml" formato normalizado (zip)

L’aplicació necessita tenir instal•lada prèviament una màquina virtual de Java (http://java.com),disponible tant per a plataformes Windows com Linux, i un navegador web, Internet Explorer o Firefox.

Per tal d’integrar-la amb altres sistemes, disposa d’una interfície que funciona mitjançant indicador d’ordres, cosa que permet executar-la des d’altres aplicacions.

Juntament amb el visualitzador, també es distribueixen fitxers d’exemple, a manera de demostració, i un document explicatiu del seu funcionament.