Gobierno de España. Ministerio de Hacienda y Función Pública. Abre nueva ventana
Administración Presupuestaria

Què és i per a què serveix?

La plataforma CoFFEE dona servei a la gestió dels Fons Europeus a partir del marc financer plurianual 2021-2027. Això inclou tant a FEDER, que en el període anterior se suportava amb les aplicacions Fons 2020 i Coopera 2020, com a altres fons i mecanismes que són competència de la Secretaria General de Fons Europeus.

El sistema, en procés de construcció, implementa els processos de gestió de forma general de tal forma que es reutilitzen mecanismes genèrics que posteriorment són adaptats a la realitat de cada fons o mecanisme a gestionar.

Addicionalment a la seva utilització de forma interactiva, la plataforma proporciona per mitjà de serveis d'interoperabilitat mecanismes per a l'intercanvi d'informació amb els sistemes d'altres agents i organismes involucrats en la gestió.

Encara que es tracta d'una plataforma única, la seva modularización permet la gestió independent de les seccions de l'aplicació, cadascuna d'ells amb una gestió de la seguretat i autoritzacions d'accés independents.

CoFFEE, també facilita un mòdul d'administració, restringit a usuaris de la Secretaria General de Fons Europeus. Proporciona funcionalitats d'administració de la plataforma i gestió d'estructures de suport.